Op woensdagmiddag geef ik groepslessen KidsInMotion® aan kinderen van verschillende leeftijden. KidsInMotion® is een concept van mijn fijne collega Marina Mol- den Boer, dat ik met veel liefde uitdraag in de Betuwe.

KidsinMotion® is er voor alle kinderen. Meisjes, jongens, introvert, extravert, groot of klein. De lessen zijn een unieke mix van kinderyoga, dans, coaching, spel en creativiteit, waarbij plezier voorop staat! Door KidsInMotion®-lessen raken kinderen vertrouwd met hun binnenwereld, wordt hun creativiteit aangesproken, krijgen ze de kans zich op verschillende manieren te uiten, te ontspannen en zelfvertrouwen te ontwikkelen. Het lichaam wordt soepel en sterk en kinderen worden alert op signalen in hun lichaam, waardoor hun lichaamsbesef wordt vergroot. Er is geen vorm van competitie, oordeel of prestatie. Uitgangspunt is dat je mag zijn wie je bent! De meeste lessen hebben een thema, aangepast aan de leeftijd en interesses van de kinderen. Af en toe is een les bewust zonder thema en ontstaan de mooiste dingen vanzelf.

Gevoelige en begaafde kinderen kunnen veel baat hebben bij KidsInMotion®-lessen!

Groep 4-7 jaar:

In deze lessen staat het spelend ontdekken centraal. Jonge kinderen ontdekken zichzelf en de wereld op een actieve, beweeglijke manier. Daarnaast hebben ze door alle indrukken en inspanningen die er dagelijks zijn ook rust en ontspanning nodig. KidsInMotion® helpt kinderen deze rust bij zichzelf te vinden. In de lessen is er aandacht voor:

*Beweegspel/ dans met of zonder muziek(instrumenten)

*Actieve en rustgevende yogaoefeningen

*Yogaspelletjes

*De zintuigen

*Ademoefeningen

*Op reis door je lichaam

*Ontspanningsoefeningen

*Creatieve activiteiten

*Gevoelens & emoties

*Mindfulness

*Samenwerking

Groep 7-12 jaar:

In deze lessen is naast bovenstaande ook aandacht voor:

*Oefeningen met betrekking tot zelfreflectie en sociale vaardigheden

*Kringgesprek

*Eigen inbreng. Kinderen kunnen door middel van de ideeën- en zorgenbox (al dan niet anoniem) aangeven over welk onderwerp ze het graag willen hebben

*Visualisaties

Locatie en kosten:

Lessen worden gegeven op woensdagmiddag in de kleine zaal van Dorpshuis Meteren, Achtersteweg 17.

Groep 4-7 jaar: 14.30 – 15.30

Groep 7-11 jaar: 15.45 – 16.45

Je betaalt €85,- voor een serie van 10 lessen.  Later instromen kan altijd, mits er plaats is. De kosten worden dan naar rato verrekend.
Eerst een proefles? Deze is €5,- en mag contant betaald worden op de dag van de proefles.
Kijk in  de  Agenda  voor data.
Inschrijven of meer informatie kan per mail of telefoon, zie de gegevens onderaan de pagina.